Naše cesta k lepšímu investování


Když jsme hledali cestu, jak se postarat o svou budoucnost a splnit si své sny, bylo nám jasné, že bez nějakého finančního polštáře to nepůjde. Nebyli jsme spokojeni s žádnou variantou spoření na bankovním účtu. I ten nejlepší spořicí účet s vysokým úrokem zaostává za inflací a uložené peníze tak nutně časem ztrácejí na hodnotě.


Nenašli jsme transparentní řešení

Jedinou schůdnou možností je peníze nejen ukládat, ale zhodnotit je pomocí investic. A tady jsme narazili na problém: nabídka je komplikovaná, u řady produktů jsou nejasná rizika, nepřehledné poplatky, obtížné převedení investice zase zpátky na hotovost nebo nepřesvědčivé výnosy za minulé období.

Pokud nejste zrovna finanční odborník, může vás finanční poradce zahrnout letáky a optimistickými grafy, ve kterých se nevyznáte. I když se pro nějakou variantu rozhodnete, může ve vás zůstat nepříjemný pocit. Pocit, že to celé funguje jako černá skříňka, do které dáváte peníze, a jen věříte, že to nakonec dobře dopadne.

Rozhodli jsme se to změnit

Měli jsme zkušenosti s financemi i digitálními technologiemi, a tak nám bylo jasné, že to celé musí fungovat jinak. Že v dnešním složitém světě investic musejí mít lidé jistotu, že mají věci pod kontrolou. Chtěli jsme, aby chápali, jak investování funguje. Aby měli investiční nástroj, kterému budou věřit, protože mu budou rozumět.

Proto jsme se spojili a jdeme soustředěně za jediným cílem, aby se investování stalo běžnou a samozřejmou součástí života pomáhající splnit své osobní a finanční cíle.

To byl hlavní důvod, proč jsme začali pracovat na nové aplikaci Max Invest. Cíl nám byl zřejmý, potřebovali jsme k němu najít cestu. Udělali jsme desítky průzkumů a strávili stovky hodin na rozhovorech s vámi, abychom co nejlépe pochopili, co potřebujete.  Ukázalo se, že dosáhnout zvoleného cíle je složitější, než jsme čekali. Museli jsme překonat řadu obtíží, na kterých jsme si jasně uvědomili, proč je ostatní neřešili nebo je vzdali.

Uspěli jsme

Problémy jsme zvládli a na světě je Max Invest jako bezpečná a snadno použitelná investiční platforma s předností mobilního přístupu. Jejím motorem jsou chytré algoritmy, které se starají o všechno komplikované. Naše nabídka tak hladce pokryje požadavky při vstupu do světa investování. Objevte vaše příležitosti v aplikaci:

Naše mise nekončí

Jsme jiní i v tom, že chceme, abyste vždy rozuměli tomu, co se děje s vašimi penězi. Ve vašich investicích vás budeme neustále podporovat a dávat vám včasná doporučení i cílené tipy. Jednou z cest, která nám v tom bude pomáhat, je náš pravidelný newsletter. Kdykoli vám nebude něco jasné, naše nepřetržitá zákaznická podpora odpoví na všechny vaše dotazy.

Jestliže máte nějaký dotaz nebo podnět, neváhejte využít našeho kontaktního formuláře. Za každou zpětnou vazbu, kterou nám poskytnete, budeme vděční.

Více z blogu

Úvod do ETF

Úvod do ETF

Proč je diverzifikace důležitá

Proč je diverzifikace důležitá