Aplikace Max Invest je tady. Investovat můžete přímo ze svého mobilu od 100 Kč


Nová investiční aplikace Max Invest cílí na všechny, kdo se dosud zdráhali investovat. Na své si ale přijdou i zběhlí investoři a investorky.


Maximální jednoduchost, nulové vstupní a výstupní poplatky

Max Invest aplikace je jednoduchá, srozumitelná a dostupná z mobilu. Její produkty se mohou pochlubit nulovými vstupními a výstupními poplatky , a v roce 2024 navíc nulovým poplatkem za správu. Navrch nabízí bezkonkurenční možnost investovat již od 100 korun.

S Max Invest na investování nikdy nejste sami

V případě jakýchkoliv dotazů nebo potíží s aplikací Max Invest je investorům a investorkám k ruce nepřetržitá zákaznická podpora. Těm, kdo do světa investic teprve vstupují, nabízí aplikace Max Akademii – vzdělávací platformu s krátkými kurzy na investiční témata jako například ETF, dluhopisy, nebo investiční bubliny. Své znalosti si ale v Akademii může osvěžit každý.

Max Úrok – investování pro opatrné

Max Úrok je vhodný jak pro začínající, tak pro konzervativní investory a investorky. Zkrátka pro ty, kdo neradi vidí investice kolísat v čase. Začít investovat s Max Úrokem můžete už od 100 Kč, a to buď pravidelně nebo jednorázově.

Max Úrok je otevřený podílový fond krátkodobých investic. Investuje do vysoce likvidních nástrojů stabilních institucí, například do bankovních vkladů a státních dluhopisů. Proto může nabídnout velmi nízké riziko a vyšší zhodnocení, než jaké najdete u spořicích účtů. Vysoká likvidita nástrojů fondu navíc zaručuje, že můžete investici v Max Úroku kdykoliv prodat a peníze si poslat na svůj bankovní účet.

Investovat na Max můžete i vy

Stáhněte si aplikaci Max Invest a vstupte do světa investic ještě dnes. A pokud si pořád nejste jistí, že je pro vás Max Invest ta pravá investiční aplikace, klidně nám zavolejte na naši bezplatnou linku 800 468 277 a my to s vámi probereme.

Důležité upozornění o investičních rizicích

S investičními nástroji jsou spojena různá investiční rizika, hodnota investice může kolísat a návratnost investované částky není zaručena. Minulé výnosy nejsou zárukou budoucích výnosů. Věnujte prosím zvýšenou pozornost popisu rizik a dalším informacím, včetně informací o poplatcích a nákladech, uvedeným ve statutu fondu a sdělení klíčových informací (KID).


Veškeré informace, názory a prognózy obsažené v tomto textu jsou pouze informativního charakteru, nepředstavují žádnou nabídku na jakoukoliv transakci nebo závazek k realizaci jakékoliv transakce a v žádném případě nejde o investiční poradenství. Obsah sdělení je vytvářen dle nejlepšího vědomí a s řádnou odbornou péčí, Max Invest, a.s. však nezaručuje správnost, úplnost a přesnost jeho obsahu. Max Invest, a.s. nenese žádnou odpovědnost za případné škody vzniklé jakýmkoliv třetím osobám v důsledku využití informací uvedených v tomto sdělení.